Algemene Voorwaarden van Penelope van der Werf | Poppy Design, gevestigd te Eindhoven

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

Download Algemene Voorwaarden

1.       Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Penelope van der Werf | Poppy Design. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Penelope van der Werf | Poppy Design.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

1.3 Penelope van der Werf | Poppy Design garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

 

2.       Identiteit van de ondernemer

2.1 Naam ondernemer: Penelope van der Werf | Poppy Design

2.2 Vestigingsplaats: Gestelsestraat 67, 5615 LB Eindhoven

2.3 E-mailadres: info@penelopevanderwerf.nl

2.4 KvK-nummer: 60265523

2.5 Btw-identificatienummer: NL142012919B01

 

3.       Levering

3.1 Levering vindt plaats tussen 3-5 werkdagen

 

4.       Prijzen

4.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

4.2 Alle prijzen op de site zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en verzendkosten.

 

5.       Betalen

5.1 Vooraf betalen via bank/giro in vertrouwde bankomgeving (alleen voor buitenlandse betalingen)

5.2 Betalen met iDeal in vertrouwde bankomgeving.

 

6.       Gegevensbeheer

6.1 Indien u een bestelling plaatst bij Penelope van der Werf | Poppy Design, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Penelope van der Werf | Poppy Design. Penelope van der Werf | Poppy Design houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

6.2 Penelope van der Werf | Poppy Design respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

 

7.       Bestelling leveren

7.1 De bestelling wordt verstuurd als pakketpost en wordt voorzien van een track&trace code

7.2 Er is ook een mogelijk om de bestelling af te halen, dit gebeurd alleen op afspraak

7.3 Elk product dat wij maken wordt speciaal op maat gemaakt voor de klant. De klant kan een keuze maken uit een kleur, opdruk en formaat. Artikelen op maat kunnen niet retour worden gestuurd.

7.4 Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@penelopevanderwerf.nl (i.g.v. schade begeleid door relevante foto’s). Retour zenden alleen na email overleg met en akkoord van Penelope van der Werf | Poppy Design .

 

8.       Afbeeldingen

8.1 Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van Penelope van der Werf | Poppy Design. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

8.2 Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen, houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel.

8.3 Wij maken gebruik van een professionele printer maar er kunnen altijd kleurafwijkingen optreden tussen uw aangeleverde bestand/foto en het geleverde artikel.

 

9.       Overmacht

9.1 Penelope van der Werf | Poppy Design is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.

9.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Penelope van der Werf | Poppy Design.

Algemene Voorwaarden tekst

Download Algemene Voorwaarden